keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kuusenkoristeita pikkuleluista

Heips!

Jostain syystä saan aina sekopäisen inspiraation keskellä yötä. Sitten ei auta kuin askarrella. Tällä kertaa kekkasin, kuinka pääsee eroon kaikenlaisesta pääsiäismuna- ja muropakettikrääsästä, ja kuinka niistä voi loihtia aarteita jouluksi: ne tarvitsee vain varustaa narulla, ripustaa joulukuuseen ja nakata sitten vintille seuraavaa talvea odottamaan. Disney-faniuteni vuoksi valitsin kuusen oksille tietenkin Disney-aiheisia figuureja.

Prinsessoja


Toy Storyt!






Myös Cruella pääsi mukaan





Joihinkin leluihin kiinnitin helmen narun päähän, jotta lopputulos olisi siisti.





Disney-kuusi koko komeudessaan

perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukortteja!

Tässäpä tämän vuoden joulukorttien satoa. Yhden yön niitä väkersin *haukotus.*








sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Barbie-kakku

Pidin eilen pienet pikkujoulut, ja tein tarjoiltavaksi tällaisen jo muoti-ilmiöksi nousseen Barbie-kakun. Ideahan on aivan loistava! Nyt noita puolikkaita Barbie-nukkeja on myynnissä Tiimarissa, mutta kaipa jalallinenkin nukke käy yhtä hyvin.

Kakkuun tuli viisi kerrosta, joista jokainen pieneni ylöspäin. Kostutukseksi laitoin mehukattia, ja väliin tuli mustaherukkamarmeladia, kiiwiä, banaania, ja kermavaahto-maitorahkaseosta johon laitoin ripauksen vaniljasokeria. Lopulta peitin tuon epämääräisen läjän kermavaahdolla, sokerikuorrutteella ja strösseleillä. Tuloksena oli ensimmäinen itse tekemäni täytekakku, ja täystuho keittiössä. Tämä kakku syötiin karskisti äijäporukassa, ja hyvää kuulemma oli.